Vind een geschikte stukadoor voor jouw klus

Vind stucadoors in de regio en bespaar direct! op de kosten

Stucadoorsbedrijf

Er kunnen een heleboel redenen zijn waarom je op zoek bent naar een goed stucadoorsbedrijf. Misschien ben je namelijk op zoek naar een vakkundige stukadoor die jouw muren en plafonds kan rapen. Of misschien heb je nu toch eindelijk besloten om een betonlook in je badkamer te laten creëren. Wat je wensen omtrent stucen ook zijn, een goed stucadoorsbedrijf contacteren is altijd een goed idee. Maar hoe vind je het juiste stucadoorsbedrijf voor jou?

Waarom zou je een goede stukadoor willen inhuren?

Dit is misschien heel duidelijk, maar het kan ook erg aanlokkelijk zijn om een stucadoor in te huren die erg goedkoop is. Het nadeel van stucadoors die heel goedkoop zijn en voor heel weinig geld voor jou willen werken, is vaak dat je niet de beste kwaliteit zult krijgen. Als je er eenmaal voor hebt gekozen om een stucadoor in te huren, wil je natuurlijk wel volledig tevreden zijn met het eindresultaat. Daarom is het vaak slim om net wat meer te betalen voor een vakkundige en enthousiaste stucadoor, omdat de kans op succes dan een stuk hoger ligt.

Hoe vind je dan dus het juiste stucadoorsbedrijf?

Zoals hiervoor al gezegd is, kun je dus een beetje op de prijzen letten. Als de prijzen zo laag zijn dat het bijna te mooi is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook. Het is dan vaak slim om niet met zo’n stucadoorsbedrijf in zee te gaan, hoe aantrekkelijk het ook kan zijn. Verder is het ook altijd slim om even te kijken naar de reviews die een stucadoorsbedrijf heeft gekregen. Zitten er voornamelijk negatieve reviews bij? Dan is het misschien slim om nog even verder te zoeken. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de kans groot is dat je een goed en vakkundige stukadoor inhuurt, zonder dat je echt hebt gezien dat dat ook zo is. 

Vraag offertes op

Een andere tip is om voornamelijk wat offertes op te vragen. Naast de prijzen die ze vragen voor jouw klus, kun je dan ook meteen zien of de offertes er netjes uitzien. Ook hierbij geldt weer dat de offertes die er verzorgder en duidelijker uitzien, vaak van de betere stucadoorsbedrijven komen. Ook kun je door offertes te vergelijken goed vergelijken welke prijs jij acceptabel vindt en welke stucadoorsbedrijven dus kans maken op jouw klus.

Welke kosten kun je verwachten?

Dit hangt natuurlijk enorm af van de specifieke klus die je wilt laten doen. Er zijn ook een heleboel verschillende soorten stucwerken, dus de kans is groot dat jouw stucwerk hier niet tussenstaat, maar desalniettemin staat hieronder een kort lijstje met verschillende stucwerk en de prijs:


StucwerkKosten per vierkante meter
Spackspuitwerk8 tot 12 euro
Glad stucwerk12 tot 20 euro
Raapwerk15 tot 35 euro
Niet waterdichte betonlook60 tot 110 euro
Waterdichte betonlook140 tot 190 euro

Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende soorten stucwerk, maar hopelijk heb je hiermee enigszins een idee gekregen van redelijke prijzen.