Vind een geschikte stukadoor voor jouw klus

Vind stucadoors in de regio en bespaar direct! op de kosten

Stucadoor gezocht

Waarschijnlijk is het geen probleem waar je dagelijks mee zit, maar af en toe kan het wel enorm handig zijn. Een stucadoor kan er namelijk voor zorgen dat jouw muren en plafonds er weer helemaal mooi uit komen te zien. De kans is dus groot dat je niet maandelijks contact op hoeft te nemen met een stucadoor, maar daardoor kan het zo zijn dat je niet helemaal weet waar je moet starten als je een stucadoor zoekt. Er zijn namelijk een heleboel stucadoors die wel bij jou aan de slag willen gaan, maar hoe weet je nou welke de beste keus is voor jou? En wanneer kun je ervan uitgaan dat er ook echt kwaliteit geleverd gaat worden?

Bekijk de prijzen van stucadoors

Een van de dingen waar je waarschijnlijk al naar zou gaan kijken, is hoe duur een stucadoor voor jou zou zijn. Je kunt dan misschien geneigd zijn om de goedkoopste stucadoor te contacteren, maar toch is dat niet altijd het beste idee. Er zijn namelijk een aantal stucadoors die voor heel weinig geld bij jou aan de slag willen gaan, maar vaak houdt dit dan ook in, dat het afgeleverde stucwerk niet goed is. Waarschijnlijk investeer je liever eenmaal iets meer waarna je mooi gestucte muren en plafonds hebt, dan dat je na een investering nog steeds niet tevreden bent. Als een stucadoor dus prijzen aanbiedt die te goed lijken om waar te zijn, dan is dat vaak ook het geval.

Waarom zou je een goede stucadoor inschakelen?

Hiervoor is al kort uitgelegd waarom je naar de prijzen van stucadoors zou willen kijken als je op zoek bent naar een stucadoor. Het is echter van belang om te weten waarom je een goede, vakkundige stucadoor wilt inhuren. Hieronder staan een aantal redenen waarom je liever investeert in een goede, iets duurdere stucadoor:


  • Zoals hierboven al is gezegd, wil je waarschijnlijk gewoon dat je muren en plafonds goed gestuct worden. Een goede stucadoor zorgt er altijd voor dat dat in ieder geval gebeurd is.

  • Daarnaast kan een goede stucadoor jou ook helpen bij het maken van keuzes. Een goede stucadoor heeft kennis van zaken en kan jou dus adviseren om bepaalde keuzes te maken. Zeker als het goedkoper kan en je stucadoor dit eerlijk zegt, weet je vaak dat je met een goede stucadoor te maken hebt.

  • Ook maken goedkope stucadoors vaak gebruik van goedkopere materialen. Dit is niet gek, want anders verdienen ze niks, maar dit betekent ook dat jouw muren en plafonds niet met het beste materiaal gestuct worden. Dit resulteert vaak in een kortere levensduur en een minder mooi eindresultaat.


Er zijn nog veel meer voordelen van goede stucadoors te noemen, maar hopelijk laat dit al een beetje zien dat het belangrijk is om met een goede stucadoor in zee te gaan.

Vraag vooral offertes op

Door offertes op te vragen van een aantal verschillende stucadoors bij jou in de buurt kun je er namelijk vrijwel altijd voor zorgen dat je de juiste keuze maakt. Je kunt dan gemakkelijk de prijzen vergelijken en ook zien wie er het beste bij jou past.