Stucadoors geheel gratis en vrijblijvend vergelijken!

Bedrijfsgegevens onjuist?

Nan Schilder- en Stukadoorswerk

Bedrijfsgegevens

37088323
Voorburggracht 299
1723HP Noord-Scharwoude

Contactgegevens

0226 320 790

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Meest gelezen pagina's over stucwerk

Reviews


Gemiddelde uit 9 reviews

12-10-2018 S. Van Veen

In juni hebben wij een aannemer in de arm genomen welke samenwerkt met deze stucadoor... in maart is de vrouw van de stucadoor al komen kijken en hebben we volgens afspraak wat foto s per Whatsapp verzonden... maar nooit een reactie gekregen. De klus werd geklaard door de aannemer.. maar nu moest de stucadoor de slagroom op de taart.. het nog afmaken. We leven nu half oktober.. en de stucadoor doet keer op keer loze beloften. We maken de afspraak dat hij langskomt.. wij nemen vrij van het werk en hij komt niet opdagen. Via de aannemer kon hij onverwachts concert kaarten bemachtigen.. maar een berichtje aan ons.. ho maar... hij reageert zelfs niet meer richting de aannemer... maar pakt wel grotere klussen aan van hem. Maar wij zitten al maandenlang met een garage die niet af is... Uiteindelijk na lang proberen om in contact te komen met de stucadoor kregen wij eindelijk contact waarin ons verteld werd dat het nu te vochtig is om te stucen, dat ze het niet meer zien zitten om de klus te doen en dat ze geen spijt hebben dat zij naar U2 concert zijn geweest want dat gaat voor alles... dat er geen appje is geweest waarin ze af hebben gezegd vonden ze jammer. Ondertussen zitten wij met de gebakken peren en moeten wij een betrouwbare stucadoor vinden. Wij beoordelen dit bedrijf dan ook als uiterst onbetrouwbaar daar zij qua communicatie zwaar in gebreken zijn gebleven.


27-09-2019 Yvonne grupa

Na 1 1/2 jaar was een stukje van de verflaag van ons badkamerplafond gaan bladeren. Na mijn e-mail werden we direct 's avonds gebeld om te informeren wat er precies aan de hand was. We werden vriendelijk te woord gestaan. Patrick kwam de volgende dag het probleem direct kosteloos verhelpen. Prima service.


12-12-2018 Martin van Essen

In tegenstelling tot de vorige review ben ik prima tevreden over Patrick. Werkt erg netjes, is gezellig en veelzijdig. Een prima vakman dus, hoewel een afspraak maken een enkele keer wat stroef gaat. Maar hé, niemand is perfect. Kortom, ik zou hem zo weer vragen voor een stukklus.


22-12-2018 Gert Jan

Stucen kan hij wel, dat is enkele jaren geleden wel gebleken in mijn vorige woning. De laatste keer viel er helaas slecht afspraken te maken met Patrick, vandaar 3 sterren. Jammer...


25-03-2019 Tim Smit

Nan Schilder- en stukadoorsbedrijf levert top werk. Nuchter, heldere communicatie, het werk ziet er keurig uit en de werkomgeving blijft netjes. Als je een nette stucadoor zoekt die gewoon zeer goed werk verricht, dan is dit een aanrader.

Meest gelezen pagina's over stucwerk

Meest gelezen pagina's over stucwerk