Stucadoors geheel gratis en vrijblijvend vergelijken!

Bedrijfsgegevens onjuist?

Verfijnd Stukadoors & Schildersbedrijf

Bedrijfsgegevens

66090962
Verbindingsweg 21
9781DA Bedum

Contactgegevens

06 47142808

Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Meest gelezen pagina's over stucwerk

Reviews


Gemiddelde uit 5 reviews

03-10-2022 Femke

Wij hebben de afgelopen week Steffan namens Verfijnd aan het werk gehad vanwege het schilderen van ons huis. Het schilderwerk is mooi geworden en Steffan werkte erg netjes en is prettig in de omgang. Dat laatste is wel zo fijn als iemand een week lang in en om je huis bezig is.


10-02-2020 Cédric Subandi de Thomis

Al jaren komt verfijnd bij onze familie over de vloer, top kwaliteit en ze werken heel netjes en secuur! Wij hebben onze hele woning laten doen, zowel het stukwerk als het schilder werk staat er strak bij! Ik schrik van de recensie van Johanna Bakker, dit omdat onze ervaringen met Dhr. Meertens altijd uitermate soepel verlopen! Een hele geschikte man als je het mij vraagt.. Maarja, elk verhaal heeft natuurlijk twee kanten dus ik ben benieuwd naar de andere kant van het verhaal.. .


17-02-2020 kelly veninga

Prima werk geleverd. Communicatie ging even mis, er was vergeten mij op de hoogte te stellen dat het werk van de maandag uitgesteld was naar donderdag ivm een klus die wat uitliep. Kreeg dit op zondagmiddag pas te horen, kan iedereen een keer gebeuren maakte voor mij niet veel verschil. Stucwerk zet er netjes uit en ook het schilderwerk ziet er goed uit. Lang gewacht tot ik aan de beurt was ( half aug tot half feb). Was geen spoedklus en ivm deze drukke tijden van vakmannen moet men gewoon even geduldig zijn.


26-02-2020 David

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden welke verricht zijn door Verfijnd stukadoors & schildersbedrijf. Wij hebben onze gehele woonkamer laten renoveren. Zowel de wanden als het plafond. Er wordt uitstekend gecommuniceerd en ze bieden hulp bij het verplaatsen van meubels. Ruimen het afval op en leveren het schoon op. Kortom wij raden het bedrijf aan bij iedereen.


02-02-2020 Johanna Bakker

Wij raden Verfijnd niet aan! Onze ervaringen met Vervijnd en met nadruk op het contract met dhr. Meertens is ons zeer slecht bevallen. Het grootste probleem is dat dhr. Meertens zijn afspraken niet na komt. Wij maken een mondelinge "all in" prijs afspraak met hem waarin afgesproken dat hij ons offertes zou toesturen, maar hij stuurt geen offertes. Als wij na lang aandringen ("gezeur" zoals hij het noemt) wel een offerte ontvangen dan is het maar voor de helft van de werkzaamheden en met een uit de duim gezogen hoge prijs. Als wij blijven aandringen op een offerte van de rest van de werkzaamheden dan gaat hij dreigen dat hij niet meer komt. Als we dan uiteindelijk de tweede offerte krijgen dan missen er een heel hoop dingen waar hij ineens niets meer van weet. Er moet dus geld bij. Uiteindelijk heeft hij de werkzaamheden zoals beschreven in offerte 1 uitgevoerd en hier een factuur van verstuurd waar fouten in stonden. Na ons beklacht hierover heeft hij ons met de rest laten zitten. Toen wij niet het gehele bedrag van de eerste werkzaamheden wouden overmaken tot hij een fatsoenlijke factuur gestuurd had heeft hij gedreigd met: "dan kom ik het geld zelf wel bij jullie thuis ophalen" Kortom: mondelinge afspraken zijn bij dhr. Meertens niets waard en hij deinst niet terug voor een bedreiging. Uiteindelijk heeft hij ons met de rest van de klus laten zitten, minder dan een week voor de aanvankelijke start. Maar zelfs de startdag was niet zeker!

Meest gelezen pagina's over stucwerk

Meest gelezen pagina's over stucwerk